| Aradığın şeyi bulamadın mı? İstersen birde google destekli arama motorumuzu dene Ara Belki Bulursun:
|
| Son Ziyaretiniz: Bugün, 21:58 PM Tebeşir Forum en son haberler: Kafa İzni |
| Forum | Başlıklar | Yanıtlar | Son İleti Bilgisi | |
|---|---|---|---|---|
![]() |
Kişisel
Kişisel olaylar, bugun naptın vs gibi :P 18 yaşına bastım, artık discoya girebilirim türü haberlerinizi istemiyoruz.. -_- :P |
1.304 | 90.881 | Bugün, 21:58 PMBaşlık: Kaç Kontörünüz Var? Gönderen: ».ćєяєη.« |
![]() |
Serbest Tahta
Elinizde tebeşir, karşınızda tahta.. Ne geliyosa içinizden geyikvari yazabilirsiniz.. |
2.037 | 23.943 | Bugün, 21:46 PMBaşlık: Serbest Kürsü Gönderen: psmstyle |
![]() |
Haberler & Dedikodular
Konser, tiyatro, imza günleri vs. duyuruları... Afiş içerikleri.. Ve guncel haber veya haberler. dedikodular :P Forum Yöneticileri: ».ćєяєη.« |
2.478 | 13.385 | Bugün, 21:58 PMBaşlık: Kurt çocuk Için Umut ışığı Gönderen: akarsu__ |
|---|---|---|---|---|
![]() |
Komik Yazılar
Ordan burdan elinize geçen, mail kutunuza gelen, internetten yakaladığınız yada başınızdan geçen her türlü komik yazı, döküman, püsurat buraya ekleyelim ... :) |
1.700 | 12.527 | Bugün, 20:40 PMBaşlık: Sakın Denemeyin.ilginç Gerçekl... Gönderen: ~ηiL~ |
![]() |
Komik Resimler
Bugünlerde sizi en çok güldüren komik resimleri buraya ekleyin, biz de gülelim :) |
541 | 10.871 | Bugün, 18:57 PMBaşlık: This İs Sparta Gönderen: ßL€éD |
![]() |
Komik Linkler
En sevdiğiniz mizah, komedi, gülmece linkleri, web siteleri vs.. buraya ... |
238 | 3.803 | Bugün, 18:22 PMBaşlık: Nasıl öleceksiniz? 10 Soruda ö... Gönderen: RoGuE=KaNiS |
![]() |
Komik Filmler
Kisa ve Komik film, klip, video linkleri vs buraya :) |
487 | 2.275 | Bugün, 16:11 PMBaşlık: Issız Ada'ya Düşmüş Adamın... Gönderen: akarsu__ |
![]() |
Kantin
Maksat muhabbet olsun, geyik olsun.. işte takılın kafanıza göre, Okul sohbetleri, mola yeri. :P ps: Bu Bölüme yazılan mesajlar üye mesaj sayınızı yükseltmez. |
46 | 14.439 | Bugün, 21:56 PMBaşlık: Tebeşir Chat Gönderen: RestInPeace |
![]() |
Oyun Bahçesi
Forumumuzun oyun bahçesidir. salıncaklarda yer kaparkan dikkat edin :) kaydıraklarda sırayı bozmayın lütfen ps: Bu Bölüme yazılan mesajlar üye mesaj sayınızı yükseltmez. |
268 | 63.881 | Bugün, 21:54 PMBaşlık: Bir Üstteki Hakkında Yorum Ve ... Gönderen: mavi_istasyon |
|---|---|---|---|---|
![]() |
Gezelim & Görelim
Nerelerdeyim, en son nereleri gezdim, nereye gittim, yemeye yatmaya ne harcadım, nerde kaldım? vs ... Yazalım, herkeslere rehber olalım ... |
128 | 960 | 17.11.2008, 19:50Başlık: Hindistan Gönderen: ~ηiL~ |
![]() |
Ne, Nerede, Ne Zaman
Ne, Nerede, Ne Zaman bu forum altından ögrenebilir öğretebilirsiniz... |
67 | 178 | Bugün, 18:58 PMBaşlık: Acoustic Episodes Season 2 / N... Gönderen: rexxxar |
![]() |
Cinsel Yaşam
[Eğitim Amaçlıdır] Cinsellik, Cinsel Uyum ve Uyumsuzluklar, Cinsel Yollarla bulaşan hastalıklar ve Korunma Yöntemleri. Cinsel problemlerinize 'seviyeli bir biçimde' çözüm arayalım |
181 | 1.995 | Bugün, 10:54 AMBaşlık: Kötü Seks Evliligi Etkiler Mi? Gönderen: Lacorte |
![]() |
Tebeşir Dekorasyon
Evim evim güzel evim... |
79 | 827 | Dün, 18:03 PMBaşlık: Şekilli Banyolar Gönderen: karamella |
![]() |
Moda & Güzellik
Cirkin bayan yoktur, bakimsiz bayan vardir :) Ama bizim tebesirler cok bakimlidir -_- :P |
285 | 4.643 | Bugün, 13:34 PMBaşlık: Kızlar Bu Sene Bu Ayakkabılar ... Gönderen: SULTAN |
![]() |
Sağlık
Sağlık hakkında ki soru ve sorunlarınıza cevaplar, öneriler.. Sağlık bilgileri. sağlam baş sağlam vücutta bulunur :P |
502 | 1.446 | Bugün, 21:45 PMBaşlık: İştahı Kesen Yiyecekler Gönderen: karamella |
![]() |
Tebeşir Ocak Başı
Tebeşir'in kendin pişir kendin ye bölümüne hoşgeldiniz.. Kendiniz pişirin ama herkesler yesin, şişmesin biyerlerimiz.. |
183 | 4.250 | 18.11.2008, 01:42Başlık: Favori Tatlınız ? Gönderen: cepkin |
|---|---|---|---|---|
![]() |
Kendi Yazdıklarınız, Sizlerden
Kendi yazdığınız şiirler, şiirsel yazılar. Anne ve babanıza karşı tehdit oluşturacak şeyler yazmayın, çig süt emdik, ispitleriz.. :P Unutmadan; sadece ve sadece sizin eserleriniz. -_- Forum Yöneticileri: pHoenix |
1.184 | 7.434 | Bugün, 20:59 PMBaşlık: İstanbul Seyir Defteri Gönderen: pHoenix |
![]() |
Tebeşir Müzik Market
Müzik ile ilgili bildiklerinizi ya da bilmediklerinizi burada sohbete dökün.. Forum Yöneticileri: pHoenix |
1.040 | 13.683 | Bugün, 21:45 PMBaşlık: Şu Anda Dinlediğiniz Şarkıdan ... Gönderen: ».ćєяєη.« |
![]() |
ŞiirLer, Güzel Sözler & Hikayeler
Hikayeler, Alıntı şiirler arakladıklarınız, çaldıklarınız, telif ödemedikleriniz. Buraya eklenen her çalıntı yazının hakkı saklıdır.. Hadi ya? :P Forum Yöneticileri: pHoenix |
1.918 | 6.444 | Bugün, 20:49 PMBaşlık: Benimle Çıkar Mısın ? Gönderen: ~ηiL~ |
![]() |
English Poems
you can write your own english poems...also it can involve hate.. thanx ... |
51 | 246 | 16.11.2008, 12:44Başlık: Still Loving You Gönderen: horace |
![]() |
Sinema & TV
Okuyalım, izleyelim, gelişelim.. Unutmayalım; herkes yeterince gelişecek. Kültürümüzü sanatımızı sömürmek yok, herkese bırakalım.. Ayıp olmasın. |
298 | 3.558 | Bugün, 21:53 PMBaşlık: Çocukluğumuzun Çizgi Filmleri Gönderen: karamella |
![]() |
Edebiyat
Okuduğunuz kitapları bizimle paylaşın anlatın eleştirin tavsiye edin .. |
168 | 1.481 | Bugün, 00:24 AMBaşlık: En Son Okuduğunuz Kitabın Adı ... Gönderen: cepkin |
![]() |
Fotoğraf & Resim Albümü
komik olmayan bütün resimler fotolar buraya.. Forum Yöneticileri: ».ćєяєη.« |
1.317 | 10.804 | Bugün, 00:20 AMBaşlık: Sanatın Kabak Tadı Gönderen: cepkin |
![]() |
Ustalara Saygı
"Heyt bee, öldükten sonra anlaşıldı kıymeti" cümlesiyle anılmasını istemediğiniz ustalarımızı anlatalım, anlayalım... |
55 | 180 | Bugün, 21:34 PMBaşlık: Fatma Girik Gönderen: psmstyle |
|---|---|---|---|---|
![]() |
Şeffaf Kanepe
sağ elinizi kitabın üzerine koyun, sol elinizi kaldırın (yoksa tam tersi miydi?) doğruyu, yalnızca doğruyu söyleyeceğinize yemin eder misiniz? |
40 | 2.287 | 12.11.2008, 20:29Başlık: Kasım Ayı Şeffaf Tebeşiri: Vas... Gönderen: VasilissA |
![]() |
Kim, Nerede
Kim nerede hangi tebeşir nerede oturuyor ... İstanbullular Ankaralılar İzmirliler ve diğer Tebeşirler.. |
61 | 1.936 | 17.11.2008, 19:06Başlık: İzmirli Tebeşirler Gönderen: ~ηiL~ |
![]() |
Sinir Oldum & Dertlendim & İtiraf Ettim
Sinir olmakla birlikte dertlenir insan, bunu gönül rahatlıgıyla itiraf etmektir erdem!! Bakalım ne kadar erdemlisiniz? "Benim derdim senin derdini dövüp 2 itirafını çalar" diyerek boku çıkmaz galiba.. |
255 | 6.597 | Bugün, 19:48 PMBaşlık: Geçmişe gidebilsek Gönderen: karamella |
![]() |
Kızlar Kulübü
bütün kızlar toplandıkk :P Erkeklerden gizli dedikodularımızı ve güzellik üzerine her şeyi buradan yürütebiliriz... hıı onlarmı duymaz duymazlar burada biz bizeyiz :) Not:Giriş şifresi değişmiştir bayan modlardan alabilirsiniz (Kızlar) Ps: En az 200 mesaj gerekli! Eğer ki rus asıLLı sarışın mavi ya da yeşiL gözLü bir hatunsanız 200 mesaja gerek yok direk Xander iLe irtibata geçin :P Forum Yöneticileri: pHoenix |
192 | 5.739 | Bugün, 19:56 PM Başlık: Korumalı Bölüm Gönderen: karamella |
![]() |
Ben senin ta!..
Bu küfürün devamanı gönül rahatlığıyla getirebilirsiniz.. Not:Giriş şifresini Forum yöneticilerinden alınız.. |
34 | 574 | 22.10.2008, 01:40 Başlık: Korumalı Bölüm Gönderen: undersoul |
|---|---|---|---|---|
![]() |
Hayvanlar Dünyası
Sevimli dostlarımıza dair resimler, sohbetler... Siz muhabbet edin Veterinerimiz sorularınızı yanıtlasın. (Baytar Aranmaktadır) |
218 | 2.029 | Dün, 17:08 PMBaşlık: Hayvanlarınızın Cinsiyetleri Gönderen: alegria |
![]() |
Eğitim | Öğretim
Okul hayatı ilgili konular.. "öğyretmenim cenk benim saçımı çektiii", "asude popomu ısırdııı böhüüüü" türü şikayetlerinizi yazmayınız :P |
131 | 1.730 | 17.11.2008, 23:34Başlık: Görme Engellilere öss Dershane... Gönderen: brave |
![]() |
Sportif Konular
Futbol, Basketbol, Tenis, .... Otomobil Sporları vs vs.. ilgili görüş ve yorumlarınız |
343 | 1.873 | Bugün, 21:40 PMBaşlık: Fenerbahçe- Galatasaray Derbis... Gönderen: karamella |
![]() |
Hobi Yetenek
Hobileriniz :) Kendi Yaptiklariniz .. |
84 | 770 | 17.11.2008, 00:44Başlık: Yaprak Sanatı Gönderen: .::LaHoYa::. |
|---|---|---|---|---|
![]() |
Enteresan, Gizemli Olaylar
Parapsikoloji, bilinmeyen, inançlar, dünya dışı yaratıklar.. UFO'lar fln.. korkuyoruz.. Forum Yöneticileri: ».ćєяєη.« |
329 | 3.811 | Bugün, 21:28 PMBaşlık: Kanınız Donacak! Gönderen: RestInPeace |
![]() |
Astroloji
Burca inanma, burçsuz da kalma demiş atalarımız.. Bi dakka öyle değildi.. İçerde doğru konuyu mutlaka anlatacak yazılar vardır.. |
132 | 2.434 | Bugün, 17:02 PMBaşlık: Burçların Yaşam Felsefeleri Gönderen: mad.about.rock.n.metal |
![]() |
Bilim ve Teknoloji
Bilim ve teknoloji dünyasındaki herşey burda.. haberler, paylaşımlarınız.. |
334 | 725 | Bugün, 16:06 PMBaşlık: Gmail Görüntülü De Konuşturaca... Gönderen: akarsu__ |
![]() |
Astronomi
bÖöÖö :P Gökbilim, Evrende yalnızmıyız acaba? ve diğer paylaşımlarımız... |
43 | 266 | 18.11.2008, 21:01Başlık: Yıldızlar Neden Yanıp Sönerler... Gönderen: RoGuE=KaNiS |
![]() |
Otomobil Dünyası
"Yallah şöfer yallah, ne bekliysen" türküsünü bizlere kazandıran şahsa teşekkür eder, forumu gezerken emniyet kemerinizi takmanızı rica ederiz. |
148 | 865 | 15.11.2008, 18:36Başlık: Otomobil Mi Yoksa Motorsiklet ... Gönderen: ÜlkÜ |
![]() |
Bilgisayar ve Programlar
Bilgisayar, donanım, teknik yardım vs şeyler buraya. |
209 | 773 | 14.11.2008, 17:27Başlık: Isim@Soyisim Gönderen: KülFeT |
![]() |
Adobe Photoshop
Ögrenelim ögretelim .. Forum Yöneticileri: Kaan Özer` |
129 | 464 | Bugün, 00:17 AMBaşlık: Göz Rengi Değiştirme Gönderen: Xander |
![]() |
Web Master Genel
php,mysql v.s ücretsiz php scriptler,php püf noktaları,xhtml, css, web templateler |
59 | 177 | 15.11.2008, 07:17Başlık: Combo Boxlarda Turkce Karakter... Gönderen: DarK |
|---|---|---|---|---|
![]() |
Mustafa Kemal Atatürk
Bu bölüm ATA'mıza ayrılmıştır... Atam İzindeyiz. |
154 | 483 | 16.11.2008, 16:52Başlık: AtatÜrk Ve TÜrk Ordusu Gönderen: zegamemati |
![]() |
Tarih
Tarih ile ilgili konular.. Yaşlılar, yeni şeylere meraklıdırlar. Gençler tarih, yaşlılar gazete okurlar. |
292 | 750 | 14.11.2008, 17:30Başlık: Türk Soy Ağacı Gönderen: telve& |
![]() |
Türkiye
|
56 | 291 | 11.11.2008, 14:40Başlık: Kuşadası Gönderen: cbabadagli |
![]() |
Mitoloji & Sosyoloji
İnsanın, sosyal diye vasıflandırabileceğimiz bütün davranışları, sosyolojinin ilgi alanına girmektedir. |
66 | 55 | 15.11.2008, 13:08Başlık: Evrenin Yaradilisi Ve Tanrilar... Gönderen: genco.hkn |
![]() |
Felsefe
Hareket ediyorum, lakin hareket nedir bilmiyorum. Yaşamak istiyor değilim. Kim olduğumu, hatta var olduğumu hakkıyle bilmiyorum |
107 | 369 | Bugün, 20:42 PMBaşlık: Benimsediğiniz Felsefi Sözler? Gönderen: ~ηiL~ |
![]() |
Dinler ve İnançlar
İslam dinimiz hakkında sormak istedikleriniz, merak ettikleriniz, paylaşmak istediklerinizi bu foruma yazabilirsiniz. |
190 | 783 | 17.11.2008, 00:59Başlık: Edep….. Gönderen: .::LaHoYa::. |
|---|---|---|---|---|
![]() |
Tebeşir Forum Yarışmaları
Tebeşir ailesi olarak tüm aktivitelerimiz |
92 | 3.515 | 12.11.2008, 22:11Başlık: Ekim 2008 Ayın Tebeşiri: Karam... Gönderen: SULTAN |
![]() |
Tebeşir Totto
Varmisin iddaaya? Bildiginiz Iddaa oyunu :) Para kazandirmaz -_- Forum Yöneticileri: ßïĐ€Ñ€M |
59 | 885 | 15.11.2008, 21:05 Başlık: Korumalı Bölüm Gönderen: ÜlkÜ |
![]() |
Tebeşir Sözlük
Tebeşirdeki aktif kullanıcıları daha da iyi tanıyacaksınız :P |
129 | 4.092 | Bugün, 21:47 PMBaşlık: Vasilissa Gönderen: RestInPeace |
![]() |
Tebeşir Forum Birlikleri
Aşık mısın? Fenerli misin? Çileği şekere batırıp yiyenlerden misin? Ne olursan ol gir içeri , sana uygun bir birlik bulacağına eminim :P Forum Yöneticileri: pHoenix |
33 | 1.305 | Dün, 23:33 PMBaşlık: Yalnızlar Birliği Gönderen: **YALNIZ KOWBOY** |
![]() |
Tebeşir Karaoke
üyelerimizin hazırladığı karaokeler ve karaoke ili ilgili konular ve programlar |
5 | 34 | 21.10.2008, 04:16Başlık: Şöyle Bir Şey Yapsam? Gönderen: Xx..Gkccck..xX |
|---|---|---|---|---|
![]() |
Öneriler - Şikayetler
Forumla ilgili her türlü önerilerinizi, şikayetlerinizi veya yapılmasını istediğiniz değişiklikleri, yaşadığınız problemleri bu bölüm altına yazabilirsiniz.. |
83 | 1.052 | 16.11.2008, 17:03Başlık: Bilgisayar Oyunları Gönderen: erkanca |
![]() |
Forumdan Yenilikler
Forumla iligili yenilikler ve değişiklikler de buradan duyurulacaktır.. |
36 | 2.044 | 18.11.2008, 15:39Başlık: Banlananlar Ve Yasaklı Üyeler Gönderen: erkanca |